Lite om bärdagarna av 10:e aug – 27 sept.

Försöker komma ifatt lite på vad jag gjort i naturen på senare tid. Varit på blåbärsjakt flera ggr och hittat kanske 4-5 liter, alla runt Björntjärn. Har letat efter lingon också men då hamnat i blåbärsrisen istället. Kommit hem med max 1 liter lingon men ärligt talat har jag inte lagt ner någon större energi på dem, det finns två orsaker till det. Det största anledningen är Hallon <3. Har aldrig plockat så många eller sett så stora som detta år. Först i vägkanten runt övre bommen, sen även högre upp längs den vägen på olika sidor. Och när jag stått där, osynlig bland höga hallonbuskar och deras bästa kompis brännässlorna har jag sett många komma gående längs vägen med hinkar av lingon. Det har varit andra anledningen, jag tror att de mesta i skogen ovanför mig är plockat, så blir det några lingon i år, blir det med Helen och tillfället kommer. Destination hemlig men bil krävs.

Liten blåbärsfilm, inget stort, ville mest kolla om det fungerar